Davidkov svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Co chcem urobit.

Moj plan zmien ktore nastanu po mojom pripravovanom ovladnuti sveta :-).
Plan na ovladnutie sveta uz takmer existuje. Ale nemozem ho tu zverejnovat, lebo by mi ho niekto ukradol alebo chcel zmarit. Ale co tu mozem uverejnit je ako sa zmeni svet ked zavladnem JA.

Postupne sa pod moju nadvladu dostanu vsetky krajiny. Ako prve budu vyriesne vecne spory medzi dlhmi jednotlivych statov. Vestko bude moje. Predtym dva rozdielne staty uz budu jeden a dlh nebude. Ti co mali dostat zaplatene budu tiez spokojny, pretoze zo spolocnych dani sa bude zlepsovat aj ich situacia.

Nebude tu ziadna banda politikov ktori sa budu chciet obohatit. Ja budem mat moc a vstko a nebudem chciet viac :-) . Aj ked budu tu ludia ktorich poverim istymi ulohami, ktore by som sam nezvladal ale aj ti budu pod mojim osobnym dohladom. Prepracujem tajnu policiu. Nik neunikne. Bude sa trestat kradez, klamstvo, vrazdy, ... Nabozenska a nazorova tolerancia bude zarucena. Kazdy si bude moct povedat co chce, ak nebude klamat. Za tymto ucelom bude existovat tajna policia. Ktora existuje rovnako ako teraz.

To na co sa tesim najviac je rozvoj pokroku ktory bude pokracovat milovymi krokmi, pretoze ja ho budem podporovat milonovymi dotaciami. Ale samozrejme budem musiet vidit vysledky. Postupne sa budem snazit nahradit robotmi pracu ludi. Predsavujem si to tak ako to bolo v otrokarskej spolocnosti. Ked majitel nemusel pracovat iba sa mal dobre a na pracu mal otrokov. Otroctvo sice bude zrusene ale nasimi novodobymi otrokmi budu stroje. Stroje budu pracovat a mi si budeme uzivat. Pracovat budu len ti co budu chciet a bude ich to bavit. Naprikad hudobnici, maliari, sochari, architekti, herci. Ti budu pracovat pre potesenie seba a inych lebo uz im nic nebude chybat, tak ako nikomu v mojom svete. Dalej budu pracovat vedci. Ale ti tiez iba ak budu chciet. Toto vsak bude mozne az po dosiahnuti isteho pokroku kedy budeme moct mezdi prava kazdeho cloveka pripisat pravo vlastnit stroj - robota alebo skupinu strojov, ktori sa budu starat o jeho blaho. Mozno sa niekto obava revolucie strojov - nieco na temu Matrix. To bude zarucene absolutnym vladnym pravom mna. Kazdy stroj bude podliehat mne. Ak si od neho vyziadam nejaku informaciu, musi mi ju povedat. Ak mu nieco prikazem, musi to posluchnut. Budem teda absolutnym panovnikom ludi aj strojov. Ak ja umriem. Bude nachystana ista naslednost. Prva osoba po mne bude moja princezna, ktoru vam mozno predstavim a ukazem nabuduce. Mozno!!! Dalej moje deti, ludia s ppravomocami urceny mnou. Po mojej smrti sa naslednost moze zmenit ak princezna rozhodne inak samozrejme.
To by tak pre zaciatok stacilo.


I am your king. Davidko.

Svet podla Davidka | stály odkaz

Komentáre

  1. toto
    sa nikdy nestane.
    publikované: 16.04.2005 21:39:59 | autor: Blackbird (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :)
    :)
    publikované: 16.04.2005 22:02:59 | autor: samuel (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. krasna vizia
    nemozneho :-)(-:
    publikované: 17.04.2005 00:19:08 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. sa mi zda
    ze niekomu sa nechce ucit na maturity :)))
    publikované: 17.04.2005 03:27:30 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. JA
    JA JA JA JA JA JA JA :))) Takych tu uz bolo habadej, myslim, ze stacilo :)) Co tak vyhlasit za jedineho krala Jeho?
    publikované: 17.04.2005 11:24:32 | autor: joZCo (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Dalsi človek chcejuci moc
    Dufam, ze toto cele bol iba vtip, inak dufam, ze dostanes rozum.<br />
    Ak nazrieme trocha do historie, tak prideme na to, ze podobne argumenty mali mnohi uzrpatori dejin (Caesar, Alexander, Napoleon, Hitler, Bush) a jediny rozdiel oproti tebe je v tom, ze kazdy si inak predstavoval "stroje".
    publikované: 17.04.2005 13:43:36 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. ako totalne sci-fi
    to beriem... ale

    klamstvo potrestane, poviem ze boh nie je... klamem? je to moj nazor... verim tomu...

    ludia ta ako samovladcu budu nenavidiet, nevyhovies vsetkym... zosadia ta... vyvrazdia rodinu- anarchia...

    robi kto chce... kto nechce, bude sa flakat, zrat, priberat... nechutna predstava...

    no predsa... ak by som raz bola v stave, ze nic nemusim, ze existuje iba smiem ak chcem...

    robila by som na 1/2 uvazok fyzioterapeutku, 2x do tyzdna by som chodila na masaze, do posilovne denne a jedla a pila iba zdrave veci...chodila na manikuru, pedikuru a kozmetiku, tak casto ako je to len mozne a zdrave... chodila by som do skoly... ale iba 2x do tyzdna, alebo keby sa mi chcelo...
    a mala by som utulok pre psov, macky a kone... a mala by som ranc, jazero... uz som sa zobudila... som rada, ze mam co mam...

    publikované: 17.04.2005 20:20:36 | autor: ywana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014